Over Ons

foto mam en ik rond (1)

Living Life Academy

Is een initiatief van AnnaSofia van Hooijdonk en Miriam Duijvestijn.
De Living Life Academy is tot stand gekomen door de samenwerking met L.I.V.I.N.G. en Mira Mi Beauty & Well-Being om onze kennis en ervaring zowel online als fysiek door middel van workshops en cursussen op het gebied van bewustwording en lifestyle aan te bieden. 

AnnaSofia van Hooijdonk

Gespecialiseerd verpleegkundige, Zorgadviseur, Lifeteacher en hondenspiegelaar.

Naast mijn opleiding tot gespecialiseerd verpleegkundige, heb ik natuurgeneeswijze bestudeerd. tevens trainingen en opleidingen, zoals systemisch werk, lifeteacher, transformatiecoach en nog vele andere, gedaan.
Ik ben auteur van diverse boeken en artikelen.

Doordat ik vele facetten heb bestudeerd en de nodige levenslessen heb gehad heb ik een manier gevonden om op een unieke wijze in de gezondheidszorg te staan en werken.

Ik begeleid mensen met het bewustwordingsproces rond Lifestyle en gezondheidsbeleving met als doel controle over de eigen gezondheid en leven te verkrijgen.
Dit kan preventief zijn of bij intensieve levensveranderingen. Denk hierbij aan ziekte, pijn, trauma en rouw zoals het verlies van gezondheid, werk, naaste of collega, scheiding en het hebben van Burn-out, PTSS.

Lees meer: https://www.info-living.nl/anna-sofia/

Miriam Duijvestijn

Well-Being Therapeut

Ik ben o.a. oprichter van Mira Mi Beauty & Well-Being. Dit is een praktijk waar lichaam- en gezichtsbehandelingen gegeven worden, gericht op het verbeteren of behouden van het algehele welzijn.

Dit doe ik door middel van diverse behandeltechnieken en  huidverbeterende natuurcosmetica toe te passen.
Ik ben erkend leermeester voor leerlingen van de opleiding schoonheidsspecialiste, penningmeester voor Cidesco sectie NL en ik zet mij in voor de kwaliteit van het beroep schoonheidsspecialist door mij actief in te zetten voor verschillende brancheverenigingen.

De academy is een verlengde van mijn praktijk. Ik merk dat er behoefte is aan een stukje kennisoverdracht over wat je zelf kan doen om gezond te blijven. De kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan deel ik graag met jou via dit kanaal.

Lees meer: https://miramibeauty.nl/over-mij/miriam-duijvestijn/

Wat onze studenten zeggen...

Ik heb in het verleden al verschillende trainingen gevolgd bij AnnaSofia en het is altijd een feestje.
Veel kennis, goede uitleg en linken naar de praktijk. Ik kan het iedereen die geïntereseerd is in Lifestyle en het menselijk lichaam aanraden.

Astrid

Heerhugowaard

Mooie en duidelijke uitleg met vaak ook wat humor. Miriam gebruikt veel voorbeelden en metaforen zodat de informatie makkelijk blijft hangen.

Anne

Breda

Deze twee prachtige vrouwen heb ik in 2006 leren kennen, zeer gepassioneerd en goed in hun vak. Al diverse keren heb ik mee mogen doen in verschillende workshops. Met een blij en dankbaar gevoel ga ik dan naar huis. Ik zou zeggen een aanrader. De praktijk ervaar ik al zeer prettig, professioneel en warm.

Ingrid

Tiel