Wij spannen ons zich in om deze site up-to-date en accuraat te houden. Mocht je toch iets tegenkomen dat onjuist of verouderd is, dan stellen wij het op prijs als je ons dit laat weten. Geef daarbij alsjeblieft aan waar je de informatie op de site leest. We zullen dit dan zo snel mogelijk bekijken. Stuur jouw reactie per e-mail naar: support@livinglifeacademy.nl

Het gebruik van de site en al haar componenten (inclusief community) is onderhevig aan de algemene voorwaarden. Het gebruik van deze site impliceert de kennis en acceptatie van deze gebruiksvoorwaarden.

Alle persoonlijke gegevens die je ons verstrekt in het kader van jouw reactie of verzoek om informatie worden gebruikt in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Alle intellectuele eigendomsrechten op inhoud op deze site berusten bij L.I.V.I.N.G.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder de schriftelijke toestemming van L.I.V.I.N.G, behalve en alleen voor zover anders bepaald in voorschriften van dwingend recht (zoals het recht om te citeren), tenzij specifieke inhoud anders voorschrijft.

Als je vragen of problemen heeft met de toegankelijkheid van de site, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.