logo_praktijkdestroming_DEF2019-1024x420
logo Mira Mi Final

Presenteren

cacaoceremonie trans

Over de workshop

Stap uit de dagelijkse sleur en omarm het leven in al zijn pracht tijdens onze betoverende cacaoceremonie, verrijkt met de magie van essentiële oliën.

 

Op 5 juli nodigen Jolanda en Miriam je uit om deel te nemen aan een unieke viering van het leven, waarbij we samen een reis van zintuiglijke verkenning en spirituele verbinding zullen maken.

Astrologisch gezien markeert 5 juli een bijzondere tijd: het is de dag van de oppositie tussen de zon en de maan. Een moment van harmonie tussen licht en donker, een perfecte balans die ons herinnert aan de dualiteit die inherent is aan het bestaan. Net zoals de hemellichamen in het universum in perfecte uitlijning komen, zo zullen wij ons verbinden met de krachten van de natuur en onze eigen innerlijke balans herstellen.

 

Laat je meevoeren op een reis door de zintuigen terwijl we genieten van de rijke smaak van cacao, doordrenkt met de subtiele aroma's van essentiële oliën.

Laat de muziek van het moment je ziel strelen terwijl we samen dansen op de golven van het leven.

Dus kom samen met ons en laat ons het leven vieren in al zijn pracht en praal.

 

Reserveer jouw plek vandaag nog en bereid je voor op een ervaring die je hart zal openen en je ziel zal verheffen.

 

De ceremonie wordt gehouden in onze yurt. 

Het belooft een unieke ervaring te worden.

Wij hebben er nu al zin in!!

 

Kom jij ook?

WhatsApp Image 2023-09-30 at 15.02.04

Praktische informatie: 

Datum: vrijdag 5 juli 2024
Tijd: Inloop 18:45
Start: 19:00  tot ca. 22:30 uur
Locatie: Pastoriestraat 4, Made
Investering: € 33,- incl. BTW.

Nuttig je avondmaaltijd zo vroeg mogelijk en zorg voor een lichte maaltijd.
Hoe leger de maag hoe beter de werking van de cacao.

Ben je zwanger of gebruik je antidepressiva geef dit dan van te voren aan i.v.m. de dosering.

De ceremoniemeester:

De cacao ceremonie wordt geven door Jolanda Wiezer eigenaresse van Praktijk de Stroming.

Jolanda werk als kinesioloog en begeleidt ceremonies. Het is haar missie om mensen te helpen bij het herstellen van de eigen kracht, zodat je jouw persoonlijke kracht weer kan ervaren en hiermee verantwoordelijkheid voor je eigen leven kan nemen, dit zorgt voor vrijheid in je lichaam, geest en je ziel.

www.praktijkdestroming.nl

Jolanda1

Wat is een cacaoceremonie?

cacao sfeer 2
cacao sfeer
cacao sfeer 1

Een cacao ceremonie is een eeuwen oud ritueel, afkomstig uit Midden en Zuid-Amerika. Tijdens dit ritueel wordt een kleine hoeveelheid rauwe cacao met diverse specerijen gedronken. De cacao wordt in alle zorgvuldigheid bereid.

Cacao is een ware hart-opener en brengt je naar je eigen zachtheid, compassie en liefde.
De officiële naam van Cacao: is Theobroma Cacao, waarin ‘theobroma’ vanuit het Grieks vertaald ‘Food of the Gods’ betekent. Al decennia lang wordt Cacao in ceremoniële setting gedronken door de Maya’s en daarvoor ook door de Inca’s.

In stammen is van generatie op generatie een profetie doorgegeven die zegt dat wanneer de wereld uit balans raakt – de mensen de bomen verwaarlozen en het land misbruiken – Cacao vanuit de regenwouden tevoorschijn zal komen om de harten van de mensen te openen. Om hen terug te laten keren naar Liefde en de Harmonie tussen de mensheid en de Aarde te herstellen.

Cacao opent ons hart en brengt ze ons weer terug in verbinding met onze werkelijke bron. Cacao geeft verbinding en bedding en zorgt dat de zachte, warme en liefdevolle stroom vanuit je geopende hart al sprankelend en glinsterend door je lichaam heen voelbaar is.

Door met elkaar te zingen, voelen, ademen, mediteren en aan te raken, maken we deze sprankeling groter en verschijnt op ieders gezicht een vreugdevolle glimlach. Een glimlach die licht en liefde brengt naar jezelf en de anderen om je heen.

  • Een cacaoceremonie is een positieve, helende ceremonie die je verbindt met je intuïtie en je hart opent.
  • Het ritueel helpt je in contact te brengen met je intuïtie en innerlijke wijsheid.
  • Het ritueel kalmeert je hoofd en brengt gedachtes tot rust.
  • Het cacaomengsel zorgt voor een gevoel van euforie en boost je creativiteit.